Yhdistämällä turvallisuus ja tyyli näytön ovien asennuksiin kotona

Yhdistämällä turvallisuus ja tyyli näytön ovien asennuksiin kotona

Näyttöjen ei tarvitse olla vain ruma ominaisuus, jota siedät tuholaistorjunnassa. Itse asiassa markkinoiden uusien parannettujen näytön ovimekanismien avulla voit käyttää sitä muodin lausuntona sekä kodin turvallisuuslisänä. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tässä.
Ilmanvaihto ja kuvioitu näyttö
Näyttöovet tarjoavat luonnollisen ilmavirtajärjestelmän kotiisi. Tämä on osoittautunut terveellisimmäksi tavaksi pitää sisätilasi viileämpänä kesäisin ja hyvin tuuletettuna kylminä kuukausina. Teksturoidun näytön avulla voit lisätä uuden ulottuvuuden sisustukseen sekä sisä- että ulkotiloihin. Se tekee kodistasi myös lämpimämmän ja täynnä luonnonvaloa. Pienemmissä huoneissa se voi olla tapa saada se näyttämään isommalta.
Muotilauseet näytön ovilla
Voit olla melko tarkka näytön ovien materiaaleista, väreistä ja suunnittelusta. Voit jopa valita, haluatko sen valmiiksi viimeistelyksi vai erilliseksi värivalustaksi, jotta saat kontrastin esiin. Kuvioidut näytöt tarjoavat erilaisia ​​tapoja, joilla valo voi soittaa huoneidesi läpi päivän. Lisäksi voit valita erilaisia ​​ovien lisävarusteita – messinkinupit, erityiset lukitusmekanismit ja antiikkikalusteet ovien muodin osuuden lisäämiseksi.
Tärkeät turvaominaisuudet
Kun päätät asentaa suojausnäytön oven, voit usein löytää seuraavat suojausominaisuudet, jotka tarjoavat paremman suojan:
• Tuuliketjumekanismit – ketju auttaa pitämään oven kohtuullisella aukkoalueella myös voimakkaiden tuulenpuuskien aikana.
• Tehosta vaivaa avainten sovittamisen avulla – Yhdistä näytön ja etuovien avaimet niin, että sinun ei tarvitse käydä läpi useita näppäimiä joka päivä kotisi sisään ja ulos.
• Kynnysten jatkaminen – Voit asentaa vikavalot laajennettuihin kynnyksiin ikkunoiden ja ovien ulkopuolelle.
• Pneumaattinen sulkumekanismi – Tämä vetää näytön automaattisesti kiinni ja tekee siitä turvallisemman perheellesi ja lemmikkeillesi.