Viisi julkkista, jotka olisivat voineet pelata pianoa ammattimaisesti

Viisi julkkista, jotka olisivat voineet pelata pianoa ammattimaisesti

Piano on suosituin instrumentti maailmassa, ja sitä soittavat useammat ihmiset kuin edes kitara; joten ei todennäköisesti ole yllättävää, että on niin monia kuuluisia ihmisiä, jotka soittavat yhtä. Uskotaan, että soittimen soittaminen voi auttaa sinua monin tavoin, ja jos nämä kuuluisat ihmiset haluavat mennä ohi, pianonsoitto voi varmasti auttaa sinua saavuttamaan tähtien korkeudet.
Kelsey-kielioppi
Kuuluisa rooleistaan ​​Frazier- ja Cheers-elokuvissa, Kelsey Grammar olisi voinut menettää televisiorooleistaan ​​saamansa palkinnot, jos hän olisi seurannut intohimoaan pianoa kohtaan, vaikka hän oli tarpeeksi hyvä osallistumaan Julliardiin, ehkä hän olisi voittanut joitakin palkintoja hänen pianopelistä. Hän on saattanut jopa liittyä Cliffin kanssa kaksinkertaiseen esitykseen Cheers-baarissa.
Jamie Fox
Vaikka monet ihmiset tietävät, että Jamie voitti Oscarin Ray Charlesin esityksestään, niin monet eivät ymmärrä, että hän soitti itse pianoa monissa kohtauksissa. Onko tämä äärimmäisyyksiin vaikuttava menetelmä tai vain vuosien harjoittelun avulla kehitetty taito? Se on vuosien harjoittelu. Olen varma, että Ray Charles olisi ollut yhtä iloinen kuunnellessaan Jamien esitystä kuin ihmiset, jotka maksivat katsomaan elokuvaa Ray.
Clint Eastwood
Clint oli niin taitava pianisti, että hän jopa piti sitä urana ennen näyttelemisen aloittamista. Elokuvien, kuten Hyvä, paha, ruma ja anteeksiantamaton, tähti on todella lahjakkuutta Norsunluurannikolla, ja on säveltänyt ääniraidat monille elokuvilleen. Seuraavan kerran kun katsot Million Dollar Baby tai Hereafter -tapahtumaa, kuuntelet Eastwoodin itse kirjoittamia partituureja, jotka osoittavat jälleen kerran “miehen, jolla ei ole nimeä” -ominaisuuden monipuolisuutta. Million Dollar Baby tuotettiin yhdessä, ohjattiin, pisteytettiin ja tähditettiin Eastwoodia, ja sinun täytyy vain ihailla tällaista lahjakkuutta.
Richard Gere
Richard Gere on osoittanut olevansa enemmän kuin vain kauniita kasvoja elokuvarooleissaan, mutta ei pelkästään hänen näyttelemisensä erottaa häntä. Gerellä on myös lahjakkuutta musiikkiin, ja vaikka hänen valitsemansa instrumentti on trumpetti, hän on myös lahjakas pianisti. Puuvillaklubissa hänet nähdään trumpettia, pianoa ja laulamista, ja hän teki kaikki nämä esitykset itse. Komea ja lahjakas; ei ole ihme, että Richard Gere on saavuttanut korkeudet Hollywoodissa.
Albert Einstein
Ehkä ei tyypillinen julkkis, mutta varmasti julkkis tiedemies. Einstein oli loistava pianisti, joka käytti sitä rentoutustyökaluna, mutta hänen taitonsa menivät paljon pidemmälle kuin huvin vuoksi soittaminen. Kaikkien hänen yhteyksiensä kanssa avaruuteen ja aikaan se saa sinut miettimään, oliko hänen suosikkikappale Gustav Holstin The Planet Suite -sarjasta.
Kaikki eivät sovi soittamaan pianoa tai edes instrumenttia. Kuitenkin, jos haluat seurata näitä maineikkaita jalanjälkiä, ehkä sinun pitäisi yrittää piristää myös näitä norsunluita.