Tiedätkö, mitä etuja PowerTablen käyttämisestä on EPL-jalkapallovedonlyönnissä?

Tiedätkö, mitä etuja PowerTablen käyttämisestä on EPL-jalkapallovedonlyönnissä?

Jos etsit aina analyysimenetelmää voittaakseen EPL-jalkapallovedonlyönnin, Powertablen on oltava se, jota etsit. Tätä analyysimenetelmää on pidetty laajalti Englannin Valioliigan jalkapallovedonlyönnin koodinmurtajana. Tässä tehokkaassa järjestelmässä jokaisella joukkueella on oma koodinsa. Ja käyttämällä tasojärjestelmää, se antaa joukkueen johtajille mahdollisuuden muotoilla kokoonpanoa vastustajajoukkueitaan vastaan ​​omien pelityyliensä mukaisesti.

Otetaan esimerkiksi Arsenal. Powertable-järjestelmän avulla voit nähdä trendin, että Arsenalin joukkue teki suurimman osan maaleistaan etenkin ottelunsa viimeisen tunnin aikana. Me vedonlyöjänä voimme hyödyntää näitä tietoja ja lyödä vetoa vedonlyönnistä “ensimmäisen maalin aika” -markkinoilla, ja tämä lisää voittovetoidemme mahdollisuutta. Koska tämä tapahtuu tietyssä joukkueessa niin usein, sen tulisi taktisen muodostelman suuntautua Arsenalin pelitapaan.

Ehkä Arsenalin joukkue ei ole hyökkäävä ensimmäisten 30 minuutin aikana, mutta se muuttuu yhä vihamielisemmäksi ottelun edetessä. Se on myös tärkeä tieto oppositiojoukkueen johtajille. Jos he pystyvät tekemään ensimmäisen maalin Arsenalia vastaan ensimmäisen puolen tunnin aikana, he voivat taktisesti vaihtaa 5-4-1:een, jolloin pelaajat voivat pakata enemmän puolustajia ja yhden hyökkääjän vastahyökkäykseen, jotta he pitävät kiinni. Gunners.

Otetaan Everton toisena esimerkkinä, Powertable on osoittanut, että he tekevät eniten maaleja suoralla vapaapotkulla, ja se on myös osoittanut, että heillä on taipumus tehdä enemmän maaleja ensimmäisen puoliajan lopussa. Kaiken saatavilla olevan arvokkaan tiedon ansiosta vedonlyöjillä tai joukkueen johtajilla olisi selkeä kuva siitä, miten eri joukkueet toimivat. Powertable seuraa myös 20 joukkueen suorituskaavioita viimeisten 3 kauden ajalta. Kaiken tietoisen tiedon avulla vedonlyöjät voivat hyödyntää analyysia täysimääräisesti ja voittaa jalkapallovedonlyönnissä.