Suosituimmat strategiat henkilöstön pitämiseksi huippulomakkeessa

Suosituimmat strategiat henkilöstön pitämiseksi huippulomakkeessa

Kaikissa liiketoiminnoissa henkilöstö on ehdottoman välttämätöntä korkealaatuisen lopputuotteen tuottamiseksi ja auttaa sinua tarjoamaan parasta palvelua asiakkaillesi. Yritys on todella yhtä hyvä kuin työntekijät, jotka työskentelevät sen hyväksi, joten on erittäin tärkeää, että sijoitat aikaa ja rahaa suureen tiimiin.
Mutta hyvä joukkue ei riitä: sinun on myös varmistettava, että saat kaiken irti tiimistä ja teet heistä mahdollisimman tuottavia ja luovia. Tämä tarkoittaa heidän motivoimista työskentelemään parhaansa mukaan ja tarjoamaan heille tarvittavat työkalut toimiakseen hyvin, mutta se tarkoittaa myös sitä, että he ovat terveellisiä, mukavia ja hyvin levänneitä koko ajan. Lue ja katsomme, kuinka voit rohkaista näitä asioita varmistaaksesi, että henkilöstösi on aina tuottavammissa ja luovissa tiloissa.
Stressi
Yksi pahimmista tuottavuuden ja luovuuden asioista on stressi. Pieni paine voi joskus olla hyvä asia, kun se on ” eustress ”, joka auttaa motivoimaan tiimiä kohti määräaikaa, mutta liian suuri määrä voi lopulta aiheuttaa tiimisi tehokkaan sulkemisen ja vähemmän reagoivan ja motivoivan. Se voi olla myös erittäin epämiellyttävää henkilöstöllesi, mikä vähentää heidän halukkuuttaan tehdä parhaansa, se voi johtaa sairauteen, ja se aiheuttaa kiireitä ja vähentää luovaa ajattelua.
Voit vähentää stressiä monin tavoin. Yksi on varmistaa, että henkilöstösi tuntuu siltä, ​​että heillä on tukesi eikä he ole “yksin”. Samoin sinun on varmistettava, että heillä on jonkin aikaa, kun toimiston paineet laskevat, ja he voivat saada kiinni työstään. Käytä kevyitä ja rauhoittavia värejä, kuten blues, ja tämän on osoitettu todella vähentävän stressiä ja jopa verenpainetta ja sykettä. Kasvien on myös osoitettu auttavan torjumaan stressiä.
Liike
Liian kauan istumatta pysyminen ei ole terveydellemme hyvää, ja se on vielä pahempaa tuottavuudellemme ja työn tehokkuudellemme. Jos henkilökunnallasi ei koskaan ole mahdollisuutta liikkua, huomaat, että se vaikuttaa kielteisesti heidän verenkiertoonsa, mikä johtaa siihen, että aivoihin kuluu vähemmän verta ja happea.
Säännöllisten wc- ja vesijäähdyttimien taukojen kannustaminen on silloin hyvä tapa varmistaa, että ne liikkuvat jatkuvasti ja etteivät ne vanhene. Jotkut toimistot kannustavat nyt jopa henkilökuntaansa aloittamaan päivänsä vastaamalla sähköposteihin seisomaan pöydällä.
Vapaa-aika
Parhaan mahdollisen tuottavuuden ylläpitämiseksi henkilöstösi työskennellessä on erittäin tärkeää, että kannustat heitä pitämään asianmukaiset tauot ja vapaa-ajan rauhoittumaan ja lataamaan akkujaan. Tänä aikana sinun tulisi myös kannustaa heitä työskentelemään omissa projekteissaan, keskustelemaan keskenään tai lukemaan / katsomaan televisiota. Nämä kaikki voivat stimuloida heitä, ja se on strategia, joka on tehnyt ihmeitä Googlelle.
Mukavuus
Auttaa henkilöstöäsi tuntemaan olonsa mukavaksi, mikä auttaa edelleen vähentämään stressiä ja osoittautumaan myös hyvien ideoiden ja korkean tuotoksen virraksi. Jos henkilökuntasi vaihtelee jatkuvasti saadakseen mukavan istuimelleen, se tuskin auttaa heitä siirtymään “virtaustilaan”.
Henkilökunnalle mukavien istuinten saamisen pitäisi olla etusijalla – varsinkin kun tämä voi myös auttaa ehkäisemään selkäongelmia ja muita terveysvalituksia. Lisäksi sinun on huolehdittava siitä, että toimisto on siisti ja puhdas ja siisti, ja pidä se hyvällä lämpötila- / kosteustasolla hengityksen helpottamiseksi. Suodatetun vesijäähdyttimen hankkiminen voi auttaa tiimiäsi pysymään sammutettuna ottamatta toksiineja. Varmista, että kaikki tietokoneet toimivat hyvin, ja järjestä toimistosi, jotta vältät näytön häikäisyn.
Kaikki nämä asiat auttavat henkilökuntaasi tuntemaan olonsa mukavammaksi ja terveellisemmäksi työskennellessään sinulle ja johtavat parempaan korkealaatuiseen työhön.