Joitakin parhaista viinivinkeistä löytyy … Facebookista!

Joitakin parhaista viinivinkeistä löytyy … Facebookista!

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka eivät koskaan menetä mahdollisuutta tietää enemmän viinistä sekä vinkkejä ja vinkkejä parhaan viinin valitsemiseen? Vai oletko aloitteleva viiniharrastaja, joka ihmettelee, miksi useimpien viinien on asetuttava kellariin vaakasuorassa toisin kuin pystyssä seisominen, tai miksi punaviinille on annettava aikaa hengittää muutama minuutti ennen sen tarjoamista? Jos vastaus yllä oleviin kysymyksiin on selvästi kyllä, tämä artikkeli opettaa sinulle, kuinka Facebook voi tuoda sinulle tietoa viinistä.
Oikean viinietiketin suhteen on lukuisia sääntöjä, joita useimmat meistä sivuuttavat, todennäköisesti siksi, että emme ole tietoisia siitä, mitä meiltä odotetaan, tai ehkä siksi, että jotkut ohjeet saattavat kuulostaa liian vierailta. Tässä on muutama Facebook-sivu ja ryhmä, joita voit seurata, jotta voit oppia kaiken, mitä voit oppia viinistä:
1. https://www.facebook.com/PageWineCellars
Tämä facebook-sivu kuuluu Page Wine Cellars -nimiseen yhtiöön, joka perustettiin vuonna 1997. Yritys kuuluu ruoka- ja ravintola-luokkaan, vaikka suurin osa keskusteluista ja kuvista koskee viinin ja viinin maistelua. Yrityksen fyysinen sijainti on Washington Streetillä, Yountville, Kalifornia, ja alueella asuvat ihmiset voivat pudota tiloihinsa ja saada omakohtaisen kokemuksen viininmaistelun ammattilaisten kanssa. Sivulla on noin 361 tykkäystä, ja parasta on, että päivitykset ovat melkein päivittäin, joten ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tietoa seuraavasta viininmaistelutapahtumastaan ​​tai tapahtumasta, johon liittyy viiniä, voivat vain seurata niitä.
2. https://www.facebook.com/groups/497418443689684/
Yllä oleva linkki kuuluu Facebook-ryhmään, jonka nimi on Wine Circle, ja ryhmän pääteema on olla viiniä rakastavien ihmisten yhteisö. Koska tämä on avoin ryhmä, kenen tahansa sallitaan liittyä, ja ollessaan ryhmässä ihmiset voivat ladata valokuvia viinistä tai mistä tahansa muusta viiniin liittyvästä tapahtumasta, ihmiset voivat esittää kysymyksiä viinistä ja saada nopean ja hyvin perustellun vastauksen, ja ihmiset voivat yksinkertaisesti kommentoi viiniä tai muiden ihmisten päivityksiä viinistä. Tämä ryhmä voi olla yksi hyödyllisimmistä ryhmistä, joihin viiniharrastaja voi liittyä, koska sillä on noin 3442 jäsentä, jotka kaikki tietävät jotain tai kaksi viinistä.
3. https://www.facebook.com/TheWineTap
Tämä sivu kuuluu The Wine Trapiin, joka on yksi Bellevillen Illinoisin parhaista viinibaareista ja bistroista. Viinilukolla on erittäin jännittävä viinivalikko, ja he ovat voittaneet useita viiniin liittyviä palkintoja. Kun vierailet sivulla, voit tutustua heidän järjestämiinsä tuleviin viinitapahtumiin sekä joihinkin tarjouksiin, joita heillä on asiakkailleen. Sivulla on reilusti yli 4500 tykkäystä, ja sillä on lähes 9000 käyntiä. Heillä on usein päivityksiä viinistä ja tapahtumista, ja jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja viinistä, tämä on sivu, joka ilmoittaa heidät.
4. https://www.facebook.com/groups/winestyle/
Tämä linkki vie sinut Facebook-ryhmään nimeltä Wine Style. Jokainen voi vapaasti liittyä tähän ryhmään, mikä tarkoittaa, että kommenttisi, ehdotuksesi ja mielipiteesi ovat tervetulleita, mutta on tärkeää pitää kiinni ydinliiketoiminnasta, joka on viini. Tässä ryhmässä on 12 951 jäsentä ja lukumäärän odotetaan kasvavan entisestään, koska täällä olevat keskustelut ovat varsin houkuttelevia ihmisille, jotka haluavat tietää enemmän tietyistä viineistä sekä viinitapahtumista kaikkialla maailmassa. Ryhmässä on jatkuvasti päivityksiä, ja kaikki päivitykset liittyvät viiniin ja viinikokemuksiin.
5. https://www.facebook.com/groups/454118514638599/
Tätä ryhmää kutsutaan viinin ja väkevien alkoholijuomien bloggaajiksi, ja kuten nimestä voi päätellä, löydät täältä varmasti hyödyllistä sisältöä viinistä ja väkevistä alkoholijuomista. Bloggaajat mistä päin maailmaa tahansa voivat liittyä ja julkaista viimeisimmät bloginsa tässä ryhmässä, mikä tarkoittaa, että tämä ryhmä on täynnä hyvin tutkittua, viihdyttävää ja informatiivista viiniä koskevaa sisältöä. Lisäksi suurin osa bloggaajista, jotka tuovat työnsä tälle sivulle, ovat viinin ammattilaisia, ja mitä heidän sanansa on, on erittäin arvokasta. Ole osa tätä kasvavaa viinin ystävien ryhmää, johon kuuluu tällä hetkellä noin 790 jäsentä.