3 parasta syytä valita istutusikkunat kaihtimille

3 parasta syytä valita istutusikkunat kaihtimille

Kaihtimien tai suljinikkunoiden valitsemiseen sisätiloissasi on aina ollut ongelma. Molempien toiminnot ovat joissakin kohdissa yhtäpitäviä, mutta seuraavat vinkit osoittavat selvästi, että istutusikkunan ikkunaluukut ovat paras valinta.
Sijoituksen arvo
Sulkija katsotaan nyt lisäarvoksi useimmille kodeille. Se on ominaisuus, joka lisää turvallisuutta, elämänlaatua ja kodin sisustuksen ulkonäköä. Tämä on myös syy siihen, miksi kodin arvioijat sisällyttävät nyt ikkunoiden läsnäolon raportteihinsa positiivisena ominaisuutena. Joten, jos olet investoinut istutusten ikkunaluukkujen asettamiseen kotiisi, saatat saada hyvän tuoton sijoituksellesi kotimyynnin yhteydessä. Varsinkin istutusikkunan ikkunaluukut ovat majesteettisia ja aiheuttavat suuremman vaikutuksen; Arviointi pätee kuitenkin kaikenlaisiin suljinikkunoihin.
Materiaalien ja mallien valinnan monimuotoisuus
Olisit hämmästynyt siitä uskomattomasta valikoimasta materiaaleja ja tyylejä, joita on saatavana suljintyyppisille ikkunoille. Puu on edelleen suosituin materiaalivalinta. Voit valita poppeli-, leppä- tai jopa basswood-kaihtimien suunnitteluun. Puiden istutusikkunoilla on uskomaton muotivaikutus. Voit myös nostaa ominaisuuden arvoa sovittamalla maali huoneesi teeman mukaan väreillä. Voit myös valita synteettisiä materiaaleja, jotka ovat kustannustehokkaita ja melko kestäviä tuholaisten ja vedenkestävyyden kanssa.
‘Vau’ tekijä
Istutustyyppiset ikkunaluukut ovat suuria ja ilmavia, mikä antaa huoneillesi pohjimmiltaan avoimen tunnelman. Ikkunat voidaan suunnitella joko nykyaikaisilla tai perinteisillä motiiveilla harkintasi mukaan. Ikkunoiden tyyli voidaan jäljittää 1800-luvun istutuksista, joissa niitä käytettiin toimenpiteenä tropiikin ankaraa ympäristöä vastaan. Oikealla suunnittelustrategialla voit kuitenkin mukauttaa näiden ikkunoiden majesteettisuuden koteihisi ja tuoda esiin täysin uuden sisustustyylin